Bereik jouw doelgroep!

Veel bedrijven weten dat ze marketing nodig hebben. Doelen zoals de naamsbekendheid vergroten, meer omzet behalen of snel ingevulde vacatures komen voor in de organisatie. Het ontbreekt vaak aan kennis, tijd en focus om je hier goed voor in te zetten. Altijd Bekend is er om je te helpen en te ondersteunen. Met een 4 maanden pilot krijg jij de mogelijkheid om dit te ervaren!

Kennismaking

Wij komen graag bij jouw op de koffie, maar jij bent natuurlijk altijd welkom bij ons! Tijdens de kennismaking horen we graag wat jij en het bedrijf waar je werkt doen. We zijn benieuwd naar jouw knelpunten en waar wij je mee kunnen helpen. Natuurlijk vertellen wij op onze beurt graag wat wij doen. 

Strategiesessie

De marketingpilot begint altijd met het doorlopen van de contentstrategie. In deze sessie dagen we jou uit om actief na te denken over het bedrijf. Wat zijn je doelen? Wie is je doelgroep? Welke informatie moet je uitwisselen met je doelgroep? Samen gaan we op zoek naar de antwoorden op deze en andere vragen. 

Uitwerking strategiesessie

Alle stappen van de strategiesessie worden uitgewerkt in een overzichtelijk marketingplan. De puntjes worden op de i gezet en de besproken punten worden omgezet in concrete acties. Daarnaast biedt dit document de basis voor toekomstige marketingacties.  

Na de uitwerking van de sessie stelt Altijd Bekend 8 - 10 uur marketingcapaciteit per maand beschikbaar. In deze uren gaan de  professionals aan de slag met de uitvoer van de benoemde actiepunten.

Evalueren en vooruit kijken

Tijdens de pilot laat Altijd Bekend je ook zien wat marketing je oplevert. Gedurende de pilot monitoren wij het effect van de verrichtte marketingacties. Hierdoor krijgt jouw organisatie meer inzicht in de kracht (ROI) van marketing!

Tegen het eind van de pilot wordt er teruggeblikt op de samenwerking en de resultaten. We bekijken met jou of en hoe de samenwerking wordt voorgezet. Op basis van de te verrichte werkzaamheden wordt een vast maandbedrag afgesproken. 


Pilot voorwaarden: 


Marketing en communicatie specialist

Altijd een actuele website

Wil jij dat jouw website altijd goed is en heb je geen tijd? Wij nemen het beheer van jouw website over. De website wordt constant geoptimaliseerd en wij plaatsen de content.

Een actuele en moderne webite zorgt voor een goede uitstraling en meer leads.

Waarom marketing

Je doet nog helemaal niks aan marketing? Dat is een gemiste kans. Marketing heeft meerwaarde voor elke organisatie. Altijd Bekend laat je graag zien hoe jij marketing nuttig kan inzetten. 

Mis het niet! In onze nieuwsbrief delen wij onze tips tools en kennis over marketing

 Nieuwsbrief

Altijd tevreden: