Voor iedereen het juiste advies op maat

De mogelijkheden die marketing biedt zijn legio. Elke organisatie heeft zijn eigen doelen, doelgoep en boodschap. Hierdoor ziet het ideale marketingplan er voor elke organisatie anders uit. Altijd Bekend adviseert organisaties bij het opstellen de contentstrategie.

Tijdens de uitvoering van deze strategie blijven wij graag als (sparring)partner betrokken. Gedurende het jaar zijn er diverse contactmomenten waar we de voortgang van het plan bespreken, nieuwe acties bedenken en jou op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing.

Speciaal voor jou hebben we een marketingpliot, een laagdrempelige manier om de meerwaarde van Altijd Bekend te ervaren. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen om te horen hoe we te werk gaan.

Neem contact op  Informatie marketingpilot

Altijd het juiste plan

Je wilt dat jouw doelgroep bekend is met jouw organisatie. Of het nu gaat om het verkopen van een product of employer branding, een gedegen plan zorgt voor meer succes. Vanuit Altijd Bekend helpen wij jou graag met het opstellen en uitwerken van dit plan. 

Altijd op de hoogte

De experts van Altijd Bekend adviseren organisaties tijdens de uitvoer van hun marketingplan.  Door regelmatig met elkaar te sparren evalueren we de plannen, schaven we deze bij en breiden we ze uit met nieuwe acties. Wij informeren je over de laatste ontwikkelingen en kunnen putten uit best practices. Altijd Bekend is het aanspreekpunt voor alles omtrent marketing.

Altijd de juiste uitvoering

Je hebt een gedegen plan, maar wie gaat al die acties uitvoeren? Ga je dit zelf doen of heb je geen marketeer in dienst? Veel bedrijven worstelen met de capaciteit en kennis. Ga je alles zelf doen? Besteed je een aantal werkzaamheden uit? Altijd Bekend adviseert organisaties hoe ze de uitvoering het beste kunnen oppakken.


Coachen en trainen

Je hebt een marketingmedewerker in dienst die zich graag verder wil ontwikkelen. Onze medewerkers hebben kennis van diverse marketingaspecten. Vanuit Altijd Bekend dragen wij onze kennis graag over op de medewerker zodat organisaties zoveel mogelijk zelf kunnen doen. 

Neem contact op

Kennissessies

Marketing biedt legio mogelijkheden en is constant in ontwikkeling. Altijd Bekend heeft veel kennis van marketing en deelt deze graag. Wij geven maandelijks een kennissesie over diverse marketing- onderwerpen bij ons op kantoor in Zoetermeer. In april 2020 staat 'het belang van een goede contentstrategie' op de agenda.

Meld je hier aan voor de kennissessie!

Marketing en communicatie specialist

Altijd tevreden: