De meerwaarde van marketing

Teveel organisaties onderschatten de kracht van marketing. Jij wilt als ondernemer toch ook jouw doelstellingen halen? Meer omzet bij huidige klanten, meer nieuwe klanten en snel ingevulde vacatures. Altijd Bekend neemt je graag mee in de mogelijkheden die marketing biedt en wat je er mee kan bereiken. We bekijken welke marketingmiddelen voor jou interessant zijn, hoe je deze moet inzetten en kan doormeten. 

Om jou op een laagdrempelige manier de meerwaarde van marketing te laten ervaren, bieden wij een marketingpilot aan. In deze pilot van 4 maanden nemen we je mee in de mogelijkheden die marketing te bieden heeft en hoe je dit kan doormeten.

Contact opnemen Informatie marketingpilot


Altijd een reden voor goede marketing
 

Potentiële klanten

Op het moment dat potentiële klanten niet bekend zijn met jouw organisatie gaan ze ook niks bij je afnemen. Er zijn diverse marketingtactieken om in contact te komen en te blijven met potentiële klanten. Hierbij kan je denken aan online marketing, zoals de vindbaarheid in Google, social media en emailmarketing.  Ook offline middelen als kennissessies, canvasacties en adverteren kunnen zeer succesvol zijn.

Bestaande klanten

Je hebt een mooie klantengroep, maar je stoort je eraan dat ze niet op de hoogte zijn van al jouw producten en diensten. Herkenbaar? Marketing kan jou hierbij helpen. Dit kan via online middelen zoals, social media, remarketing en emailcampagnes. Ook offline middelen zoals nieuwsbrieven of kennissessies kunnen interessant zijn.

Potentiële medewerkers

Je wilt dat mensen graag bij jou komen werken. Hoe zorg jij ervoor dat je ze weet te bereiken en dat ze een goed beeld van jou als werkgever hebben? Marketing zorgt voor een sterk en het juiste werkgeversmerk (employer brand). Een goede website, social media, inhousedagen en sollicitiatiegesprekken zijn voorbeelden waarmee je met marketing je vacatures eenvoudiger invult.

Marketing voor iedereen

Investeren in marketing is spannend, want je hebt geen garanties. Gelukkig kan je tegenwoordig met een klein budget al veel bereiken. Vooral bij online marketing is het effect goed door te meten en de campagnes zijn eenvoudig aan te passen. Probeer nu onze marketingpilot uit om de meerwaarde van marketing te ervaren.

Informatie marketingpilot


Altijd Bekend gaat verder dan je denkt!

De wereld van marketing biedt natuurlijk legio mogelijkheden. Altijd Bekend is jouw partner en aanspreekpunt op het gebied van marketing. Gewapend met de kennis van toen én de kennis van morgen, onze eigen marketeers, webdevelopers en designers kunnen we je altijd van dienst zijn. Een eenmalige kennissessie, offline promotie of gehele uitvoer van jouw marketingstrategie. Bij Altijd Bekend maak je het zo gek als jij zelf wilt!

We denken graag met je mee

Marketing en communicatie specialist

Altijd tevreden: