Lansingermeer

Patrick is de eigenaar en oprichter van Lansingermeer. Met zijn bedrijf richt hij zich op het leveren van hoogwaardige, gevalideerde taxatierapporten voor woningen in Zoetermeer en Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk). Halverwege 2019 was Patrick op zoek naar een partij die zijn website kon bouwen. Via het Zoetermeerse netwerk kwam hij bij Altijd Bekend terecht.

“Ik was op zoek naar een partij die mijn website kon maken. Dat Altijd Bekend ook alle marketingactiviteiten verzorgt was voor mij ideaal. Bij het opstarten van een nieuw bedrijf moet je veel dingen regelen. Het is fijn als er een partij is die dit allemaal voor je kan doen en met je meedenkt.”

 

De huidige samenwerking begon met het ontwerpen van een logo, de huisstijl en de website. Hierna zijn de marketeers van Altijd Bekend aan de slag gegaan met onder andere het inrichten en beheren van de social mediakanalen, adverteren, een direct mailing en SEO. De samenwerking loopt naar tevredenheid en is onlangs weer verlengd.

“Ik zou het zelf niet kunnen en niet willen doen.” Aldus Patrick. Hij ziet Altijd Bekend als een organisatie met experts en hij vindt het fijn dat er met hem wordt meegedacht waar de kansen liggen en dat hij wordt meegenomen in de wereld van marketing. Daarnaast verbaast het Patrick hoe de medewerkers van Altijd Bekend zich verdiepen in zijn vak.

“Er worden hele vakinhoudelijke teksten geschreven door iemand die eigenlijk niet in het vak zit. De informatie die erin staat klopt ook nog eens allemaal.”

Hij omschrijft Altijd Bekend dan ook als een organisatie met kennis in huis en zou ons dan ook zeker aanraden bij zijn netwerk!


Altijd Bekend gaat verder dan je denkt!

De wereld van marketing biedt natuurlijk legio mogelijkheden. Altijd Bekend is jouw partner en aanspreekpunt op het gebied van marketing. Gewapend met de kennis van toen én de kennis van morgen, onze eigen marketeers, webdevelopers en designers kunnen we je altijd van dienst zijn. Een eenmalige kennissessie, offline promotie of gehele uitvoer van jouw marketingstrategie. Bij Altijd Bekend maak je het zo gek als jij zelf wilt!

Contact  Meer over marketing

Marketing & communicatie

Altijd tevreden: