Gevalideerde taxaties

Patrick is de eigenaar en oprichter van Lansingermeer. Met zijn bedrijf richt hij zich op het leveren van hoogwaardige, gevalideerde taxatierapporten voor woningen in Zoetermeer en Lansingerland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk). De samenwerking met Lansingermeer kwam in 2019 tot stand.

Case

Halverwege 2019 was Patrick op zoek naar een partij die zijn website kon bouwen. Via het Zoetermeerse netwerk kwam hij bij Altijd Bekend terecht. Patrick: “Ik was op zoek naar een partij die mijn website kon maken. Dat Altijd Bekend ook alle marketing activiteiten eromheen verzorgd was voor mij ideaal. Bij het opstarten van een nieuw bedrijf moet je veel dingen regelen. Het is fijn als er een partij is die dit allemaal voor je kan doen en met je meedenkt.”
 

De eigenaar van de organisatie Lansingermeer, genaamd Patrick.

Resultaat

De huidige samenwerking begon met de vormgeving van een logo, de huisstijl en de website. Daarna zijn de marketeers van Altijd Bekend aan de slag gegaan met onder andere het inrichten en beheren van de social media kanalen, adverteren, een direct mailing en SEO. De samenwerking loopt naar tevredenheid en is onlangs weer verlengd.

“Ik zou het zelf niet kunnen en niet willen doen,” aldus Patrick. Hij ziet Altijd Bekend als een organisatie met experts en hij vindt het fijn dat er met hem wordt meegedacht waar de kansen liggen en dat hij wordt meegenomen in de wereld van marketing.

"Er worden hele vakinhoudelijke teksten geschreven door iemand die eigenlijk niet in het vak zit. De informatie die erin staat klopt ook nog eens allemaal."

Daarnaast verbaast het Patrick hoe de medewerkers van Altijd Bekend zich verdiepen in zijn vak. Hij omschrijft Altijd Bekend dan ook als een organisatie die veel kennis in huis heeft en zou ons zeker aanraden bij zijn netwerk.


Een greep uit onze diensten

Wil jij net als Lansingermeer jouw marketing en communicatie activiteiten uit handen geven? Of het nu gaat om het vormgeven van een huisstijl, het versturen van mailings of het optimaliseren van webcontent voor zoekmachines (SEO), de experts van Altijd Bekend helpen je graag verder! Bekijk hieronder een greep uit onze diensten of bezoek onze diensten pagina voor ons volledige aanbod.

Altijd tevreden: