Corpus Activum

Corpus Activum is een van de eerste klanten van Altijd Bekend. Tot op de dag van vandaag werken Corpus Activum en Altijd Bekend nog nauw samen om in het marketing aspect te ondersteunen!

Via de Business Breakfast Club Zoetermeer kwam Pascal in de zomer van 2019 in contact met Altijd Bekend.  “Als fysio-therapeuten hebben wij niet de dagelijkse focus op marketing en hebben wij zeker niet alle marketingkennis is huis. Het op deze manier uitbesteden van de marketing was niet eerder bij ons opgekomen. We waren dan ook erg benieuwd wat Altijd Bekend voor ons kon betekenen.”

 

Tijdens het kennismakingsgesprek legt Altijd Bekend uit welke kennis het marketingteam heeft en op welke manier er met klanten wordt samengewerkt. Vooral dat samenwerken vond Corpus Activum erg belangrijk.

“Het is tenslotte jouw bedrijf en je wil wel weten wat er gebeurd.”

Een ander heel belangrijk punt was de structuur.  Vanuit Altijd Bekend wordt er vanuit een gedegen plan een contentplanning gemaakt. In deze planning wordt een maand vooruit gewerkt. “Geen last minute stress meer omdat we per se een bericht moeten plaatsen.” Voor Corpus was de keuze voor Altijd Bekend na dit gesprek snel gemaakt.

De samenwerking begon met een contentstrategiesessie.  In deze sessie wordt bekeken wat de klant wil bereiken en hoe we dat gaan realiseren. “Het was fijn om even heel duidelijk te krijgen wat we nu precies willen en welke middelen we moeten inzetten.” Na de contentstrategiesessie zijn de marketeers van Altijd Bekend aan de slag gegaan.

Tijdens de samenwerking zijn onder andere de social media kanalen onder handen genomen, is er een nieuwe gebruikersvriendelijke website gebouwd. Er is er veel contact geweest over projecten en campagnes. Voor het komende jaar zijn we nog veel mee van op plan.

“Er wordt met je meegedacht, de lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd.”

Corpus Activum beschrijft de samenwerking als persoonlijk en laagdrempelig.  Corpus Activum raadt de samenwerking aan iedereen aan.  “Altijd Bekend is persoonlijk en zorgt voor continuïteit en structuur.” 


Altijd Bekend gaat verder dan je denkt!

De wereld van marketing biedt natuurlijk legio mogelijkheden. Altijd Bekend is jouw partner en aanspreekpunt op het gebied van marketing. Gewapend met de kennis van toen én de kennis van morgen, onze eigen marketeers, webdevelopers en designers kunnen we je altijd van dienst zijn. Een eenmalige kennissessie, offline promotie of gehele uitvoer van jouw marketingstrategie. Bij Altijd Bekend maak je het zo gek als jij zelf wilt!

Contact  Meer over marketing

De juiste marketing voor iedereen!

Altijd tevreden: