Kennisoverdracht

Het vakgebied marketing is uitgebreid, constant in ontwikkeling en kennisintensief. De meeste organisaties in het MKB hebben geen marketingteam met alle expertises in dienst. Bij Altijd Bekend hebben we dit wel. Als marketingpartner adviseren wij onze klanten graag en voeren wij marketingwerkzaamheden uit.

Wij delen ook graag onze marketingkennis met onze klanten en relaties. Op deze manier is de klant in staat om de werkzaamheden die hij zelf uitvoert op een juiste en effectieve wijze uit te voeren. Veel van deze kennisoverdracht vindt plaats tijdens de samenwerking. Daarnaast organiseren wij maandelijks kennissessies bij ons op kantoor in Zoetermeer.

Kennissessies

Tijdens deze sessies behandelen wij diverse marketingthema’s voor verschillende doelgroepen. De sessies vinden over het algemeen in de namiddag plaats. De groepsgrootte wordt bewust klein gehouden zodat er veel interactie mogelijk is. Na de sessie is er altijd een informele borrel om verder te praten of te netwerken met de andere deelnemers. 

De eerst volgende sessies zijn in april en  gaan over ‘het belang van de contentstrategie.’ Wil jij hier bij zijn of wil je op hoogte worden gehouden van toekomstige sessies?

Let op! Deze kennissessie is vanwege het Corona Virus geannuleerd. Zodra wij een nieuwe datum hebben gevonden, communiceren wij deze met jou!

Aanmelden  Hou mij op de hoogte


 

Goede marketing voor iedereen!

Altijd tevreden: