Contentbeheer op afstand

Jij wilt een up-to-date website, maar wilt hier het liefst zo min mogelijk tijd aan besteden. Door het uitbesteden van jouw contentbeheer, neemt Altijd Bekend werk uit handen en kun jij je richten op de bedrijfsvoering. Naast foutloos geschreven teksten, letten wij tijdens het beheren van jouw content natuurlijk ook op:

· Hoe Google jouw teksten indexeerd in de zoekresultaten
· De tone of voice, passend bij jouw organisatie
· De relevantie van de informatie voor jouw doelgroep
· Het visuele totaalplaatje: jouw website, een lust voor het oog!

Vertel mij meer

 

Copywriting

Ga jij aan de slag met een nieuwe website en heb je hier (nieuwe) teksten voor nodig? Vaak lopen organisaties vast op het vullen van de website. Er moet veel geschreven worden en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Het verwoorden van je diensten en producten of het schrijven van wervende teksten is misschien wel moeilijker dan je had verwacht. 

Onze getalenteerde copywriters zorgen ervoor dat de teksten die jij in je hoofd al had geschreven, op papier komen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de teksten prettig leesbaar zijn voor jouw bezoekers en houden ze rekening met jouw positie binnen de zoekmachines.

Tijdelijk contentbeheer

Heb jij tijdelijk geen contentbeheerder in dienst? Heb jij een gat in de organisatie en moet deze tijdelijk opgevuld worden? Geen probleem! Altijd Bekend helpt jou uit de brand door jouw content te beheren zolang dat nodig is. Wij kunnen zowel content voor jou creëren als aangedragen content plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het onderhouden van een blog of het plaatsen van nieuwsberichten.

Onze experts hebben met een tal van diverse websites gewerkt waardoor vrijwel ieder CMS bij ons bekend is. Van Wordpress en Joomla tot Django, Shopify en vele andere CMS-systemen. Altijd Bekend biedt structurele en professionele ondersteuning in het beheren van jouw content.

Marketeer & content expert


Een greep uit onze overige diensten

Altijd tevreden: