Marketing uitbesteden

Wil jij ervaren wat de marketingwereld jou kan bieden? Marketing uitbesteden kan de oplossing bieden! Altijd Bekend treedt op als jouw marketingpartner en laat je zien wat marketing voor effect kan hebben op jouw onderneming, jouw doelen en jouw resultaten. Wij bieden marketing van A tot Z. Van sparren en advies tot social media en van e-mailmarketing tot website optimalisatie. Dit doen we met een team van experts die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Allemaal met één doel: jouw onderneming laten groeien en de gestelde doelstellingen behalen.

Op welk vlak kun jij nog hulp gebruiken?
Hulp bij Google AnalyticsAdverteren | Contentbeheer | E-mailmarketing | SEO & SEA Social media | Strategie | Vormgeving | Website

hulp bij google analytics

Hulp bij Google Analytics

Steeds vaker rekenen ondernemers op onze hulp bij Google Analytics. Wil jij graag aan de slag met het nieuwe Google Analytics 4? Sluit je aan bij de early adopters en leer alles over deze nieuwe interface tijdens een op maat gemaakte training. Of besteed het volledig uit: de keus is aan jou!

Ontdek meer

Adverteren

Online of offline, de wereld van adverteren is oneindig. Door advertenties op een slimmer manier in te richten, kosten ze niet alleen geld maar verdien je jouw investering zeker terug. Stel samen met ons campagnes op, leer wat adverteren voor jou kan betekenen of laat onze experts doen waar ze goed in zijn!

Ontdek meer

Contentbeheer

Wil jij je bezighouden met de kernactiviteiten van jouw bedrijf en ondertussen een up-to-date website behouden? Geef het uit handen en laat ons je website onderhouden en nieuwe content plaatsen. Wij brengen structuur aan in je website en zorgen dat jouw website in het visier van je doelgroep blijft.

Ontdek meer

E-mailmarketing

Wil jij meer halen uit jouw e-mailmarketing? Meer omzet, leads of naamsbekendheid? Oftewel: maak jij e-mailmarketing onderdeel van jouw marketing strategie? Samen bedenken we een strategie die bij jouw onderneming past. Van het verzamelen van e-mailadressen tot het maken en versturen van effectieve mailings. 

Ontdek meer

SEO & SEA

Wil jij beter gevonden worden door jouw doelgroep? Een hogere positie innemen bij relevante zoekopdrachten in Google? Door je website op de juiste manier in te richten en te optimaliseren, wordt het meer dan alleen een visitekaartje. Geef jouw website een functie en creëer leads door online zichtbaar te zijn.

Ontdek meer

Social media

Ben jij actief op social media? Gebruik je het juiste kanaal voor jouw doelgroep? Zijn jouw volgers betrokken bij jouw bedrijf? Social media is zoveel meer dan af en toe een berichtje plaatsen. De mogelijkheden zijn oneindig en de opbrengsten ontelbaar. Ga professioneel aan de slag met social media marketing!

Ontdek meer

Strategie

Weet je niet goed welke content jouw doelgroep aanspreekt? Of heb jij van alles geprobeerd, maar blijven nieuwe klanten weg? In onze strategiesessie dagen we jou uit om samen met ons actief na te denken over jouw onderneming. De uitkomst? Een op maat gemaakt plan met bijbehorende actiepunten.

Ontdek meer

Vormgeving

Geef je onderneming kleur en identiteit met de juiste vormgeving. Ben jij toe aan een nieuwe huisstijl, wil je visitekaartjes laten ontwerpen of heb je flyers nodig voor een campagne? Onze designers zetten jouw ideeën om in realiteit. Ook als het gaat om de vormgeving van jouw website.

Ontdek meer

Website

Een website is een essentieel onderdeel wanneer je online gevonden wilt worden door de doelgroep. Heb je nog geen website of past jouw website niet meer bij jouw onderneming? Met onze marketing expertise, ervaring in het opzetten van websites en een gebruiksvriendelijk CMS, bieden wij jou een website waar je op kunt bouwen.

Ontdek meer

Leadherkenning

Herkennen welke bedrijven op jouw website komen en wat zij interessant vinden? Dat kan met Salesfeed! Categoriseer jouw websitebezoekers en toon gepersonaliseerde content die aansluit op hun behoeftes. Wat voor jouw prospects relevante informatie is, is namelijk vaak andere informatie dan die voor jouw bestaande klanten.

Ontdek meer

Altijd tevreden: