Altijd content met je website

Altijd Bekend zorgt voor een goede en actuele website. Jij kan je richten op de bedrijfsvoering en wij voeren de werkzaamheden uit. Vanuit de contenstrategie plaatsen we de juiste content, analyseren we de bezoekers en optimaliseren we de site waar nodig.

Ik wil een afspraak maken


Altijd een onderbouwd verhaal
 

Analyse

Altijd Bekend begint de samenwerking met een sessie om de contentstrategie te bepalen. Een goede contentstrategie is de basis voor al je marketinguitingen en geeft antwoord op onder andere de volgende vragen:

1.    Wie is je doelgroep?
2.    Welke informatie willen ze horen?
3.    Via welke middel kan je ze bereiken?

Plan

Vanuit de contentstrategie kunnen wij diverse middelen inzetten om meer verkeer naar de website te genereren. Altijd Bekend brengt de benodigde werkzaamheden in kaart om te zorgen dat het verhaal op jouw website altijd is afgestemd op jouw doelgroep.

 

Uitvoering

De website wordt door de medewerkers van Altijd Bekend geoptimalisseerd en volgens de afspraken bijgehouden. Jij hoeft je hier niet mee bezig mee te houden. Wil je content laten aanpassen of toevoegen? Je hoeft het ons alleen door te geven en wij voeren het uit.

Evaluatie

Een ideale website is een continue proces. Via diverse tools kan je goed het gedrag van de bezoekers in kaart brengen. Op basis van dit gedrag wordt duidelijk waar de verbeterpunten en kansen liggen.  Dit proces bewaken wij en grote veranderingen worden uiteraard overlegd met jou.


Altijd Bekend gaat verder dan je denkt!

De wereld van marketing biedt natuurlijk legio mogelijkheden. Altijd Bekend is jouw partner en aanspreekpunt op het gebied van marketing. Bewapend met de kennis van toen én de kennis van morgen, onze eigen marketeers, webdevelopers en designers kunnen we je altijd van dienst zijn. Een eenmalige kennissessie, offline promotie of gehele uitvoer van jouw marketingstrategie, bij Altijd Bekend maak je het zo gek als jij zelf wilt!

We denken graag met je mee

 

Altijd tevreden: