Social media altijd goed geregeld

Altijd Bekend zorgt voor jouw succesvolle social media strategie. Jij kan je richten op jouw organisatie en wij voeren de werkzaamheden uit. Wij maken de contentstrategie, de planning en beheren de social media kanalen. Uiteraard houden we je goed op de hoogte met rapportages en evaluaties.

Ik wil een afspraak maken


Altijd een gedegen aanpak
 

Analyse

Altijd Bekend begint de samenwerking altijd met een sessie om de contentstrategie te bepalen. Een goede contentstrategie is de basis voor al je marketinguitingen en geeft antwoord op onder andere de volgende vragen:

1.    Wie is je doelgroep?
2.    Welke informatie willen ze horen?
3.    Via welke middelen kan je ze bereiken?
 

Plan

Vanuit de contentstrategie weten we welke informatie er moet worden gedeeld. Altijd Bekend werkt met een contentplanning. Samen met de klant kijken we 3 maanden vooruit. Zo bekijken we bijvoorbeeld welke activiteiten er in de agenda’s staan en welke ontwikkelingen er op HR- en salesgebied zijn. 

Uitvoering

Onze social media marketeers voeren de uitgedachte strategie uit. Jij hebt hier geen omkijken meer naar. Zij beheren de planning en plaatsen de berichten. Voor de contentcreatie is er af en toe input nodig vanwege bedrijfs- of branchespecifieke informatie.

Evalueren

Het uitbesteden van de social media is spannend en je wilt toch controle houden. Wij geven daarom maandelijks updates en plannen elk kwartaal een evaluatie in. Op die manier ben jij altijd op de hoogte en kan je bijsturen waar nodig. 


Altijd Bekend gaat verder dan je denkt!

De wereld van marketing biedt natuurlijk legio mogelijkheden. Altijd Bekend is jouw partner en aanspreekpunt op het gebied van marketing. Gewapend met de kennis van toen én de kennis van morgen, onze eigen marketeers, webdevelopers en designers kunnen we je altijd van dienst zijn. Een eenmalige kennissessie, offline promotie of gehele uitvoer van jouw marketingstrategie, bij Altijd Bekend maak je het zo gek als jij zelf wilt!

We denken graag met je mee

 

Altijd tevreden: