Altijd onder de aandacht

Altijd Bekend zorgt voor succesvolle emailcampagnes. Jij kan je richten op jouw organisatie en wij voeren de werkzaamheden uit. Wij maken de contentstrategie, de planning, stellen de mail op en versturen de mail. Via rapportages brengen we de resultaten in kaart.

Ik wil een afspraak maken


Altijd een gerichte campagne
 

Analyse

Altijd Bekend begint de samenwerking altijd met een sessie om de contentstrategie te bepalen. Een goede contentstrategie is de basis voor al je marketinguitingen en geeft antwoord op onder andere de volgende vragen:

1.    Wie is je doelgroep?
2.    Welke informatie willen ze horen?
3.    Via welke middelen kan je ze bereiken?

Plan

Vanuit de contentstrategie weten we welke doelstellingen er met de emailcampagnes moeten worden behaald.  Altijd Bekend maakt een contentplanning, en plant 3 maanden vooruit.  Zo zijn we altijd in control!

 

 

Uitvoering

Onze emailmarketeers voeren de uitgedachte strategie uit. Zij richten het emailmarkeringsysteem in, beheren de planning, stellen de emails op en zorgen voor de verzending.  Jij hoeft je hier niet mee bezig te houden. Voor de contentcreatie is er af en toe input van de klant nodig vanwege bedrijfs- of branchespecifieke informatie.

Evaluatie

Het uitbesteden van de emailmarketing is spannend en je wilt toch controle houden. Wij geven na elke emailcampagne een uitgebreide terugkoppeling met resultaten en gegenereerde leads. Op die manier ben jij altijd op de hoogte en kan je bijsturen waar nodig. 


Altijd Bekend gaat verder dan je denkt!

De wereld van marketing biedt natuurlijk legio mogelijkheden. Altijd Bekend is jouw partner en aanspreekpunt op het gebied van marketing. Gewapend met de kennis van toen én de kennis van morgen, onze eigen marketeers, webdevelopers en designers kunnen we je altijd van dienst zijn. Een eenmalige kennissessie, offline promotie of gehele uitvoer van jouw marketingstrategie. Bij Altijd Bekend maak je het zo gek als jij zelf wilt!

We denken graag met je mee  Informatie marketingpilot

Marketing en communicatie specialist

Altijd tevreden: