Alle tijd voor jouw marketing

Je hebt jouw doel duidelijk voor ogen en weet welke kanalen je wilt inzetten. Maar waar vind je de tijd? Ben je te druk bezig met de algehele bedrijfsvoering en kan je daardoor niet zelf bezig zijn met de operationele kant van marketing?

Altijd Bekend helpt met de uitvoering van de volledige marketingstrategie! Wij beheren en bewaken de planning zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Jij kan je volledig focussen op de organisatie. Regelmatig komen we bij elkaar om te evalueren en nieuwe acties te bedenken.

Speciaal voor jou hebben we een marketingpilot, een laagdrempelige manier om de meerwaarde van Altijd Bekend te ervaren. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen om te horen hoe we te werk gaan.

Ik wil contact  Informatie marketingpilot


Een greep uit de mogelijkheden
 

Social Media Marketing

Samen met jou stellen we de social media strategie op. Hierna nemen wij het van je over. We richten de accounts goed in, zorgen voor de content, het plaatsen van de berichten en de monitoring. Dit zorgt voor meer interactie met jouw doelgroep en uiteindelijk meer omzet.

Altijd Bekend met Social Media Marketing

Webcontent beheer

Een actuele en goede website zorgt voor een goede uitstraling en meer leads. Altijd Bekend regelt het beheer van jouw website. We plaatsen alle nieuwe content, zorgen voor SEO optimalisatie van je website en houden alles actueel en up-to-date.

Altijd Bekend met Webcontent beheer

E-mail marketing

Wij  kiezen een passend emailmarketingsysteem en richten dit voor je in.  De nieuwsbrieven worden door ons opgesteld en verstuurd.  Op basis van het klikgedrag worden de leads in kaart gebracht. 

Altijd Bekend met E-mail marketing


Altijd Bekend gaat verder dan je denkt!

De wereld van marketing biedt natuurlijk legio mogelijkheden. Altijd Bekend is jouw partner en aanspreekpunt op het gebied van marketing. Gewapend met de kennis van toen én de kennis van morgen, onze eigen marketeers, webdevelopers en designers kunnen we je altijd van dienst zijn. Een eenmalige kennissessie, offline promotie of gehele uitvoer van jouw marketingstrategie. Bij Altijd Bekend maak je het zo gek als jij zelf wilt!

We denken graag met je mee  Informatie over de marketingpilot

Marketing en communicatie specialist

Altijd tevreden: